top of page
Construction Workers Shaking Hands

Jouw persoonlijk traject

Elk opleidingstraject bij ConstruLab is uniek, net als jij.

 

Samen met onze recruiters en coaches kijken we naar je sterke punten en leren we je de nieuwe bouwtechnieken die essentieel zijn om een vak te leren volgens de verwachtingen van vandaag. In een veilige omgeving helpen we je om je volledige potentieel te ontwikkelen en je weg te vinden.

Hoe gaat het in zijn werk?

Als deelnemer krijg je de kans om de wereld van de grote bouwprojecten te ontdekken en het vak te ontdekken dat je leuk vindt.

Start met de juiste basis

Aan het begin van je carrièrepad luisteren we naar je om jouw visie op de sector en je waarden te begrijpen:

  • Wat vind je van veiligheidsmaatregelen? Denk je dat een baan in de bouw gevaarlijk kan zijn?

  • Ben je opmerkzaam en vind je snel een oplossing voor problemen die zich op een bouwplaats kunnen voordoen? Wil je dat elke werkdag uniek is?

  • Ben je ruimdenkend om je aan alle situaties aan te passen en in harmonie te evolueren binnen een gevestigd team?

Leren van de specifieke technieken van een beroep in de bouw

Met onze deskundige bouwcoaches leer je de kneepjes van het vak. Van een inleiding tot de basistechnieken tot de specifieke kenmerken van elk beroep, je zult precies weten wat jouw rol is op een bouwplaats en hoe je in elke situatie moet reageren.

Praktijk op een bouwplaats

Dit is vaak de favoriete fase van onze deelnemers: de praktijkopleiding. Zodra je de essentiële technieken van een vak in de bouw onder de knie hebt, ga je aan de slag op een van onze werven.

Naarmate de weken verstrijken, blijven we je bijstaan om ervoor te zorgen dat je volledig vertrouwd bent met de technieken en praktijken van je beroep. We zijn betrokken bij je carrière om je motivatie intact te houden.

Al onze cursussen zijn gratis als je je verbindt tot het starten van je carrière in een van de bij ons aangesloten bedrijven.

Ik wil de bouw ontdekken met ConstruLab.

Cranes with buildings

Contact

Ik wil graag samen met ConstruLab de bouw ontdekken.

bottom of page