top of page

Wat is CONSTRULAB?

Een toonaangevende organisatie voor opleiding en aanwerving in de bouwsector. ConstruLab is een unieke partner die jouw wensen en eisen kent. Bedrijven en toekomstige actoren in de bouwsector in België vertrouwen op het beste opleidingscentrum in de bouwsector om hun projecten tot leven te brengen.

Architectures

Geschiedenis van een onmisbare creatie

ConstruLab is opgericht door de ADEB-BVA, de Vereniging van Belgische Aannemers van Grote Werken. Het doel is een antwoord te bieden op een tweeledig probleem in de bouwsector: gekwalificeerde en gemotiveerde werknemers vinden en de nieuwe generaties een juist beeld van de bouwsector.

Om de gebouwen van morgen te bouwen, dienen vaardigheden, wil en engagement samen te komen. Het tekort aan geschoolde arbeidskrachten in België heeft aanzienlijke gevolgen voor de kwaliteit van de dienstverlening, de voortgang van de projecten en het imago dat de sector in heel Europa heeft.

Belgische aannemers ontwerpen de meest efficiënte gebouwen om te voldoen aan de nieuwe regelgeving en tegelijkertijd aan de eisen van hun klanten. ConstruLab grijpt in zodat een grootschalig project niet tot stilstand komt door een gebrek aan gekwalificeerde medewerkers om het in leven te houden.

ConstruLab wil bruggen bouwen tussen talenten en de grootste bouwbedrijven in België. Het heeft ook tot doel de beste professionals op dit gebied in contact te brengen met bedrijven waarvan de behoeften duidelijk zijn vastgesteld.

ConstruLab is een opleidingscentrum dat is opgericht om te voldoen aan de verwachtingen van bedrijven en geschoolde werknemers.

In ons opleidingscentrum word je in korte tijd perfect voorbereid om vakman of vakvrouw in de bouw te worden.

Wat zijn de ambities van ConstruLab?

Construction Workers

Waarom is ConstruLab voor jou gemaakt?

Toekomstige bouwers dromen ervan om in een grote professionele bouworganisatie te werken. Helaas denken ze dat ze er nooit zullen komen wegens gebrek aan vaardigheden. ConstruLab is er om hen te helpen.

Grote bouwaannemers bieden bijzonder interessante functies aan, maar zij kunnen niet de juiste persoon vinden om ze in te vullen. Projecten lopen achter op schema door gebrek aan gekwalificeerd personeel. ConstruLab is er om hen te helpen.

Op verzoek en in opdracht van de grootste marktpartijen in de bouwsector leiden wij je op tot een deskundige medewerker zodat je snel aan de slag kunt op onze verschillende bouwprojecten.

ConstruLab biedt innovatieve, praktische en effectieve opleidingen in het kader van vastgestelde behoeften. Wij voorzien in een reële behoefte in het veld, waardoor je aan het eind van de cursus gegarandeerd een gekwalificeerde baan hebt.

Professionals met jarenlange ervaring helpen je stap voor stap je carrièreplan op te stellen. Je verspilt geen tijd en je beweegt je naar een carrière die past bij een behoefte. Bovendien blijven wij aan de zijde staan van onze studenten die werknemer zijn geworden in het kader van doorlopende scholing. Door de juiste kandidaat in de juiste organisatie onder te brengen, zijn wij ervan overtuigd dat hun toekomst en die van de bouw in België verzekerd is.

Wat maakt ConstruLab opleidingen uniek en onmisbaar?

#DeEersteSteen

Wij willen je graag ontmoeten om je beter te leren kennen en te zien hoe we de eerste steen van jouw toekomst in de bouw kunnen leggen. Neem nu contact met ons op, ongeacht je profiel en ervaring.

bottom of page