Waarom CONSTRULAB?

ConstruLab wil bruggen bouwen tussen jouw talenten en de grootste infrastructuurbouwbedrijven in België.

Wil jij aan de slag bij een grote, professionele organisatie in de bouw maar denk je dat je niet over de juiste vaardigheden beschikt, dan zijn wij er om je hierbij te helpen.

Op vraag én in opdracht van de grootste spelers op de markt in de bouwsector leiden wij je op tot volwaardig medewerker zodat je kan starten op onze verscheidene bouwprojecten.

In ons opleidingcentrum word je op een kort periode grondig klaargestoomd tot vakman/vakvrouw in de bouw.

ConstruLab is een initiatief van ADEB-VBA, de vereninging der Belgische aannemers van grote bouwwerken. Het opleidingscentrum werd in het leven geroepen om tegemoet te komen aan de nood aan goed geschoolde werknemers.

Wat maakt onze opleidingen uniek?

We bieden praktische en aangepaste leertrajecten binnen de welbepaalde functies. Vakmensen met pakken ervaring helpen je stap voor stap te bouwen.  

 

Na de opleiding kan je aan de slag in je nieuwe job; door de juiste kandidaat op de juiste werkplek te brengen zijn we ervan overtuigd dat jouw toekomst verzekerd is. Daarnaast voorzien we in een opvolging van onze medewerkers in het kader van blijvend leren.

#DeEersteSteen

We willen heel graag met jou rond de tafel zitten om je beter te leren kennen en samen te kijken hoe we de eerste steen kunnen leggen naar een nieuwe toekomst.