top of page

Samen
bouwen aan de
competenties
van morgen.

More Than Learning

Onze diensten van More Than Learning bieden bedrijven kant-en-klare oplossingen om hun bouwactiviteiten
te ontwikkelen: aanwerving, integratie van nieuwe werknemers en opleiding van hun teams.
Ontdek hoe ConstruLab de bouwsector in België ondersteunt.

Construction Worker

RECRUTERING

ConstruLab is actief op zoek naar gekwalificeerde en gemotiveerde kandidaten die na een korte inwerkperiode bij uw bedrijf kunnen starten. Ons doel: u tijd besparen door u in contact te brengen met de beste profielen.

U vertelt ons uw eisen en zoekcriteria en wij vinden de juiste kandidaat voor u. In overleg met onze gespecialiseerde recruiter voor de bouw doen wij ons uiterste best om uw nieuwe medewerker te begeleiden in zijn of haar nieuwe functie. Hoe sneller een werknemer zich thuis voelt, hoe groter zijn of haar arbeidstevredenheid en welzijn. U vermindert het personeelsverloop en verbetert de productiviteit van uw bedrijf.

Wij verzorgen een deel van het inwerkingsproces om u tijd te besparen en de integratie van een nieuwe werknemer in uw team te optimaliseren.

Werft u liever intern aan, maar hebben uw medewerkers behoefte aan opleiding? Wij leiden uw werknemers op, zodat zij hun carrière kunnen ontwikkelen en u kostbare tijd kunt besparen.

Construction Workers

ONBOARDING

Neemt u een nieuwe werknemer aan, maar heeft u niet genoeg tijd om hem zelf op te leiden? Denkt u dat het echt potentieel heeft, maar dat enkele tekortkomingen een snelle integratie in uw bestaande teams in de weg kunnen staan?

Bij ConstruLab onderzoeken we in hoeverre we u kunnen ondersteunen bij het aanbieden van basisopleidingen om ervoor te zorgen dat uw medewerkers over de laatste kennis beschikken op de gebieden die essentieel zijn in de bouwwereld.

De bouwsector verandert snel. Kennis van de beste praktijken en vereisten helpt uw werknemers de beste in hun vakgebied te worden.

Veiligheidsmaatregelen, teamwerk, plannen lezen, enz. Al onze opleidingen beantwoorden aan de verwachtingen van de bouwsector en vormen een aanvulling op uw eigen interne opleiding.

Construction Workers

LEARNING & DEVELOPMENT

Wilt u uw werknemers aanvullende opleidingen aanbieden om hun carrière te ontwikkelen en hun vaardigheden te vergroten? Hoewel u misschien expertise en knowhow heeft op het gebied van bouw, heeft u helaas niet de tijd of de middelen om uw personeel op te leiden.

Uw medewerkers kunnen deelnemen aan het opleidingsaanbod van ConstruLab om hun kennis aan te vullen en wellicht door te groeien naar een functie die beter aansluit bij hun carrièreplan binnen uw bedrijf.

Als u nog vragen heeft over het organiseren van uw eigen training of als u suggesties heeft voor specifieke trainingsonderwerpen, neem dan contact met ons op om uw ideeën te delen.

bottom of page