top of page

Samen
bouwen aan de
competenties
van morgen.

ConstruLab - uw nieuw recruteringskanaal

ConstruLab, het opleidingscentrum van ADEB-VBA, zet zich in voor vernieuwing in de bouwsector. Door een zorgvuldig samengesteld programma dat technische vaardigheden en professionele ontwikkeling integreert, streeft ConstruLab ernaar een bijzondere aanpak te bieden voor het aantrekken van nieuwe medewerkers.

Waarom kiezen voor ConstruLab?

  • Gerichte opleiding: Onze deelnemers ontvangen een grondige training gericht op de essentiële vaardigheden en kennis die cruciaal zijn voor succes in de bouwindustrie.

  • Praktijkgerichte beoordeling: Bij ConstruLab beperkt de evaluatie zich niet tot theoretische kennis. We monitoren actief de voortgang en attitude van de deelnemers, waarbij we het vermogen om in teamverband te werken beoordelen.

  • Continu opvolging: Onze nauwgezette opvolging ondersteunt niet alleen de deelnemers in hun ontwikkeling maar dient ook als een continu beoordelingsinstrument.

Door de combinatie van intensieve opleiding en persoonlijke opvolging creëert ConstruLab een stroom van niet alleen goed opgeleide, maar ook geschikte kandidaten voor de bouwsector. Dit resulteert in een efficiënter en effectiever wervingsproces, gericht op kandidaten die niet alleen beschikken over de vereiste vaardigheden, maar ook de mentaliteit hebben om te werken in deze veeleisende industrie.

 

Ontdek ConstruLab

Geïnteresseerd in dit nieuw rekruteringskanaal om gekwalificeerde kandidaten aan te werven die klaar zijn voor de uitdagingen van de bouwsector? Lees meer over ons unieke opleidingsprogramma en hoe het uw bedrijf kan transformeren

Hoe werkt het? Van talent zoeken naar werving

Bij ConstruLab zetten we ons volledig in voor het vinden van de meest geschikte kandidaten voor uw bedrijf. Hier is een overzicht van hoe we te werk gaan.

1. Kandidaat zoeken

Ons team is gespecialiseerd in het identificeren van potentieel talent dat past bij de diverse behoeften binnen de bouwsector. We gebruiken een breed scala aan kanalen en strategieën om ervoor te zorgen dat we toegang hebben tot een diverse talentenpool.

2. Opleiding

Zodra we potentiële kandidaten hebben geïdentificeerd, bieden we hen gespecialiseerde opleidingen aan. Deze opleidingen zijn ontworpen om de vaardigheden en kennis van de kandidaten te versterken, zodat ze volledig voorbereid zijn op de uitdagingen binnen uw bedrijf.

3. Assessment

Na de opleidingsfase ondergaan de kandidaten een grondige beoordeling. Dit assessment stelt ons in staat om hun competenties en vaardigheden nauwkeurig te evalueren, wat essentieel is voor het vinden van de perfecte match tussen kandidaat en bedrijf.

4. Werving

Zodra we de meest geschikte kandidaten hebben geïdentificeerd, kunnen bedrijven deze direct via ons, ConstruLab, werven. We bieden ook de optie om dit proces via Randstad te laten verlopen. Ons doel is om het wervingsproces zo soepel en efficiënt mogelijk te maken.

Bij ConstruLab zijn we toegewijd aan het ondersteunen van de groei en het succes van zowel onze leden als de talenten die we opleiden. We hopen dat dit overzicht u een duidelijk beeld geeft van ons proces en de waarde die we toevoegen. Voor meer informatie of specifieke vragen staan we altijd klaar om u te helpen.

More Than Learning

More Than Learning biedt kant-en-klare bedrijven complete oplossingen voor het ontwikkelen van hun bouwactiviteiten in België. Van de aanwerving en integratie van nieuwe werknemers tot op maat gemaakte opleidingen voor uw teams, ontdek hoe ConstruLab de bouwsector in België ondersteunt.

Construction Worker

RECRUTERING

ConstruLab is actief op zoek naar gekwalificeerde en gemotiveerde kandidaten die na een korte inwerkperiode bij uw bedrijf kunnen starten. Ons doel: u tijd besparen door u in contact te brengen met de beste profielen.

U vertelt ons uw eisen en zoekcriteria en wij vinden de juiste kandidaat voor u. In overleg met onze gespecialiseerde recruiter voor de bouw doen wij ons uiterste best om uw nieuwe medewerker te begeleiden in zijn of haar nieuwe functie. Hoe sneller een werknemer zich thuis voelt, hoe groter zijn of haar arbeidstevredenheid en welzijn. U vermindert het personeelsverloop en verbetert de productiviteit van uw bedrijf.

Wij verzorgen een deel van het inwerkingsproces om u tijd te besparen en de integratie van een nieuwe werknemer in uw team te optimaliseren.

Werft u liever intern aan, maar hebben uw medewerkers behoefte aan opleiding? Wij leiden uw werknemers op, zodat zij hun carrière kunnen ontwikkelen en u kostbare tijd kunt besparen.

Construction Workers

ONBOARDING

Neemt u een nieuwe werknemer aan, maar heeft u niet genoeg tijd om hem zelf op te leiden? Denkt u dat het echt potentieel heeft, maar dat enkele tekortkomingen een snelle integratie in uw bestaande teams in de weg kunnen staan?

Bij ConstruLab onderzoeken we in hoeverre we u kunnen ondersteunen bij het aanbieden van basisopleidingen om ervoor te zorgen dat uw medewerkers over de laatste kennis beschikken op de gebieden die essentieel zijn in de bouwwereld.

De bouwsector verandert snel. Kennis van de beste praktijken en vereisten helpt uw werknemers de beste in hun vakgebied te worden.

Veiligheidsmaatregelen, teamwerk, plannen lezen, enz. Al onze opleidingen beantwoorden aan de verwachtingen van de bouwsector en vormen een aanvulling op uw eigen interne opleiding.

Construction Workers

LEARNING & DEVELOPMENT

Wilt u uw werknemers aanvullende opleidingen aanbieden om hun carrière te ontwikkelen en hun vaardigheden te vergroten? Hoewel u misschien expertise en knowhow heeft op het gebied van bouw, heeft u helaas niet de tijd of de middelen om uw personeel op te leiden.

Uw medewerkers kunnen deelnemen aan het opleidingsaanbod van ConstruLab om hun kennis aan te vullen en wellicht door te groeien naar een functie die beter aansluit bij hun carrièreplan binnen uw bedrijf.

Als u nog vragen heeft over het organiseren van uw eigen training of als u suggesties heeft voor specifieke trainingsonderwerpen, neem dan contact met ons op om uw ideeën te delen.

Road Construction

Contacteer ons

Heeft u een vraag of interesse om onze kandidaten aan te werven, dan helpen wij u op weg.

ConstruLab bevindt zich in de Technologiestraat 17,

Sint-Agatha Berchem. Kom ons gerust bezoeken: wij zijn elke werkdag beschikbaar voor u tussen 9 en 15u.

We antwoorden u zo snel mogelijk!​ Check your spam!

Uw privacy is belangrijk. Klik op het bovenstaande documenten voor meer informatie.

bottom of page